WC-ne Mat Pithi: Guyonan Suroboyoan

29 02 2008

Sori ini harus pake boso Suroboyoan.. kalau gak gitu lucunya kurang 

Mat Pithi lagek pisan-pisan iki numpak montor mabur katene budal nang New York oleh undangan saka kancane. Antara stress amergo bingung durung tau numpak montor mabur
ketambahan stress mikiri bahasa inggrise sing gak patek gablek sidane wenenge munek-munek… mules wis.

Pas transit rodok suwe nang Changi, Mat Pithi mlayu nang WC. Ndilalah nepaki WC-ne rodok sepi.

Durung ae sak menit Mat Pithi olehe lungguh, wis onok suoro saka WC sebelah sing dempet-dempetan: “Piye dik? Apik-apik ae tah?”

Mat Pithi rodok nggumun, bathine: “Lho wong iki koq weruh nek aku saka Indonesia yo?”

Sidane Mat Pithi njawab ambek setengah gelagapan: “Eh… apik… apik”

Gak let suwe, wong sebelah ngomong maneh: “Wis krasa lega durung?”

“Lumayan” jarene Mat Pithi ambek garuk-garuk dengkule.

“Wah podo.. cuma aku saiki onok masalah titik…”

“Masalah opo yo pak?” jawab Mat Pithi.

“Iki lho.. onok wong gendeng ndik sebelah WC-ku sing melok-melok njawab omonganku.. yok opo nek engkok diluk engkas peno tak telpon maneh?”

Salam, Anam, entah dari mana bisa dapet ini.


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: